Πεδίο Δράσης Κόδρα 2016 - Φεστιβάλ ΚΟΔΡΑ Fresh 2016

Αισθάνεσαι τον εαυτό σου δημιουργικό κι αλληλέγγυο; 
Θέλεις να βοηθήσεις να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο μας καλύτερο; 
Σε διακρίνει το ομαδικό πνεύμα; 
Αγαπάς τις Τέχνες και θες να γνωρίσεις από κοντά σημαντικούς καλλιτέχνες; 
Θέλεις να κάνεις νέες φιλίες; 
Σου αρέσει να εκπαιδεύεσαι και να μαθαίνεις νέες καλές πρακτικές; 

Τότε, σε ΘΕΛΟΥΜΕ στην Ομάδα των ΕθελΩντών μας στο Φεστιβάλ Κόδρα 2016. 

 

Το φετινό Πρόγραμμα Εθελοντισμού «Πεδίο Δράσης Κόδρα 2016» υπόσχεται ένα ταξίδι – εμπειρία μέσα στην τέχνη, τη φύση, τη κοινότητα, τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη! 

Όλοι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμμετέχουν και να συμβάλουν με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στη διοργάνωση, συμμετέχοντας στους πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας και υλοποίησης της μεγαλύτερης ετήσιας συνάντησης σύγχρονης τέχνης στη Βόρεια Ελλάδα. 

Διάβασε παρακάτω τις Ειδικές Θεματικές Ομάδες απασχόλησης Εθελοντών και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει! 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  (FEST TEAM)

Εάν είσαι της "τάξης και της ηθικής" και σε διακρίνει ένα πνεύμα κοινωνικότητας, καλωσήρθες! Στην Ομάδα αυτή φροντίζουμε για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία όλων των χώρων των εκθέσεων και εκδηλώσεων. Οι ευθύνες σου αφορούν στην ομαλή λειτουργία των χώρων και την ενημέρωση του κοινού (infoleaders). Αυτό σημαίνει ότι θα ενημερώνεις τους θεατές και επισκέπτες για το πρόγραμμα του Πεδίου Δράσης Κόδρα. Τι θα δουν στους χώρους των εκθέσεων, ποιες είναι και πού θα πραγματοποιούνται οι δράσεις του παράλληλου προγράμματος ενώ παράλληλα θα μπορείς να καθοδηγείς και να ξεναγείς τους ενδιαφερόμενους σε όλους τους χώρους διεξαγωγής δράσεων.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ & ΣΥΝΕΔΡΩΝ (AMBASSADORS)

Θες να γνωρίσεις από κοντά σημαντικές παρουσίες στον Καλλιτεχνικό Χώρο; Θες να γίνεις η "σκιά" τους και να γίνεις Πρεσβευτής της πόλης σου; Εδώ είναι η Ομάδα σου!

Ο τομέας φιλοξενίας έχει άμεση σχέση με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της διοργάνωσης. Θα υποδεχθείς τους καλλιτέχνες στις εισόδους προσέλευσης της πόλης (αεροδρόμιο, σιδηροδρομικός σταθμός, ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), θα τους δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες και θα τους εφοδιάσεις με το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό για την Έκθεση. Μπορείς να βρίσκεσαι στο πλευρό τους, στους χώρους διαμονής των καλλιτεχνών (ξενοδοχεία), λειτουργώντας ως ο "άνθρωπός τους" ή και γιατί όχι, ως "άνθρωπος σκιά". Οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τις μέρες των εγκαινίων και του συνεδρίου, δηλαδή τις πρώτες 6 μέρες του Πεδίου Δράσης Κόδρα. Σε συνεργασία με ειδικά group ξεναγήσεων, μπορείς να συνοδεύσεις τους Ξενόγλωσσους αλλά και τους Έλληνες καλλιτέχνες στις ειδικά διαμορφωμένες "Βόλτες της Γειτονιάς" και να τους συστήσεις την πόλη σου ως Άξιος Πρεσβευτής. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΓΡΑΦΕΙΟΤΥΠΟΥ – SOCIAL MEDIA)(PRESS TEAM)

Οιλέξεις "account, like, tweet, instaclick, heart, post" σουείναι...familiar? You are in!

Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, μπορείς να αναλάβεις την επικοινωνία μέσω του γραφείου τύπου και των social media (Action Filed Kodra blog, facebook, twitter, instagram κ.ά.). Μέσω του γραφείου τύπου θα ανανεώνεται το υλικό που θα "ποστάρουμε" στα Μ.Μ.Ε. με υλικό της διοργάνωσης και μέσω των social media θα παρουσιάζεται το κλίμα που επικρατεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Πεδίου Δράσης Κόδρα. Όλα τα FRESH news, θα ανεβαίνουν με 4G και τα "ποσταρίσματα" θα κάνουν το social bombing να μοιάζει με ΑΤΑRI!!! Παράλληλα, αν το "ζιζάνιο" της Δημοσιογραφίας ζει στο αίμα σου, μπορείς να αναλάβεις δημοσιοποίηση άρθρων, συνεντεύξεων, φωτογραφιών, video κι ότι άλλο βάλει ο νους σου! 

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ  (CLICK TEAM)

Ξέρεις να χειρίζεσαι κάμερα, digital camcorder, φωτογραφική SLR και θέλεις να βοηθήσεις να κινηθεί το Φεστιβάλ; Να αποκτήσει ΕΙΚΟΝΑ και ΉΧΟ; Φώτα, κάμερα, ΠΑΜΕ!

Με την Click Team, θα καλύψεις οπτικοακουστικά τις εκθέσεις και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Πεδίου Δράσης Κόδρα (μέσω δημιουργίας video, μικρών ταινιών μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ, teasers). Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι το μοντάζ… όλα τα στάδια δημιουργίας είναι στα χέρια σας! 

Βάλε ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ FRESH ART FESTIVAL.

Σε περιμένουμε!

Δηλώσεις Συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη ΘΕΛΩ.

Γιατί όταν ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!